Sezon 3

Sezon 3 (2020)

Büyük bir satışın sonuçlanmasıyla Oppenheim Grup'u büyük değişiklikler bekler, hanımlar kariyer değiştirmeyi düşünür ve bir emlakçı kamuoyu önünde bir ayrılık yaşar.






Episodes List

Ep.1 Yeniden İş Başında

Air Date: 2020-08-07

Amanza yapılan hainliği açıklar. Yeni satışa çıkan seksi bir evi turlayıp tarot kartlarına baktıran Christine, kendi doğum günü partisinde biriyle hesaplaşır.

Ep.2 Öz Güven Çok Önemli

Air Date: 2020-08-07

İş hacmi büyüse de Jason, Amanza'dan memnun değildir. Brokerlar, Christine'in burger ve botoks eğlencesine katılır. Ayrı bir yerde Chrishell ve Davina kavga eder.

Ep.3 En İyi Emlakçı Kim?

Air Date: 2020-08-07

Yüksek fiyatlı bir evle ilgili gerilim artarken iki arkadaşın arası açılır. Heather ve Amanza, temkinli bir şekilde iş birliği yapar. Mary, Romain'e bir itirafta bulunur.

Ep.4 Mary'yi Herkes Sever

Air Date: 2020-08-07

Emlakçılar kayırmacılık üzerine dedikodu yapar ve seçeneklerini tartar. Heather ile Amanza kötü haberler verir ve alır. Dostlar Şükran Günü'nde büyük bir duyuru yapılır.

Ep.5 Kara Haber Tez Duyulur

Air Date: 2020-08-07

Planlamada bir "Versace evi" vardır. Christine bir gelinliğe bayılır. İki emlakçı konuşarak uzlaşmaya çalışır. Chrishell'in etkinliğinin ardından sarsıcı bir haber gelir.

Ep.6 Bir Mesaj Her Şeyi Değiştirir

Air Date: 2020-08-07

Chrishell, Mary'ye içini döker. Christine, Maya ve Davina, çay içmek üzere bir araya gelir. Mary, Romain ile yüzleşir. Amanza ve Heather'ın iş birliği büyük sükse yapar.

Ep.7 Madalyonun İki Yüzü

Air Date: 2020-08-07

Evlilik için iki kişi gerekir. Chrishell, St. Louis'de toparlanıp olayları yeniden değerlendirirken Christine, düğününe hazırlanır. Sıkı çalışan Amanza bir satış yapar.

Ep.8 Dramatik Bir Düğün

Air Date: 2020-08-07

Chrishell geri döner. Heather öfkeye kapılır. Christine, "Queer Eye" yıldızı Karamo'ya, Neutra imzalı bir ev gösterdikten sonra evlenir. Beklenmedik bir drama yaşanır.