1. Sezon

1. Sezon (1993)






Episodes List

Ep.1 Kizgin Gunes

Air Date: 1993-08-01

Almancı Küt Nuri, karısı Lale ve geçkin kızkardeşi Nesrin ile kendi köyünün kıyısında aldığı yazlık evine gelmektedir. Frankfurt Havaalanı'nda hamallık yapan belalısı Bekir ise, minibüsten bozma karavanıyla onların peşindedir. Gizlemeye çalışsa da bu takibin nedeni Nesrin'dir. Yazlık sitede tatile başlamış olanlardan emekli Albay Bedri, karısı Meliha ve uyuşuk oğlu Koparal ile, çok uzun sürmeyecek bir sakinliği yaşamaktadırlar. Eğlence meraklısı balina ailesi, diskocu Kerim, şantöz Yaprak, sitenin renkli kişileridir. Almancıların gelmesiyle ortalık iyice hareketlenir.

Ep.2 Sabaha Kadar Dans

Air Date: 1993-08-08

Bekir, Nuri'nin ısrarı ile Bedri'nin denetiminde minibüsünü site dışına çıkarmak zorunda kalır. Nesrin ise evde Bekir'in sağlığından endişe eder. Bu arada Meliha'da misafirlerin yüzsüzlüğünün acısını Bedri'den çıkartmaktadır. Güzide ile Ümran kızkardeşleri Feride, kocası ve oğullarının baskınına uğrarlar. Bunun hoşnutsuzluğunu da gizleme gereği duymazlar. Diskoda düzenlenen mantı gecesinde Nuri diken üstünde eğlenirken, Bekir de Nesrin ile buluşmanın bir yolunu bulmuştur.

Ep.3 Bir Kaşık Suda

Air Date: 1993-08-15

Ep.4 Son Kahraman

Air Date: 1993-08-22

Bekir, Nuri'nin hayatını kurtarmanın sağladığı avantajla, annesini ve muhtarı Nesrin'i istemek için gönderir. Kendisi de geleceğine emin olduğu iyi haberi beklemeye konulur. Bakkalın önündeki heyecanlı bekleyişe Cavit de cümbüşüyle eşlik eder. Bu arada Kerim ile Yaprak'da kavgadan sonraki barışmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Ep.5 Bir El Silah Sesi

Air Date: 1993-08-29

Bekir, gece yaşanan hayal kırıklığının ardından güne sıkıntılı başlar. Kaçırma düşüncesini annesine açarken, Nesrin'de yengesi ile sahte intihar planları yapmaktadır. Bedri'nin misafiri Rıfat, plajdaki göz banyosunun dozunu fazla kaçırınca kadınlardan dayak yer ve tatili bitirir. Ancak, Meliha buna sevinemeden erkek kardeşi Rüştü ve karısı tatil için çıkagelirler.

Ep.6 Bitmeyen Gece

Air Date: 1993-09-05

Sitedeki komşuları, geçirdiği kazadan sonra Nuri'ye geçmiş olsun ziyaretine gelirler. Bu arada İbret ile Bekir, Nuri'nin başına gelenleri bira içerek kutlarken, Nuri'de içtiği ağrı kesicilerin tesiri ile sızar. Ağabeyinin bu durumunu fırsat bilen Nesrin, yengesini Bekir'le buluşmasına izin vermesi için ikna eder.

Ep.7 Tam Siper

Air Date: 1993-09-12

Yengesinden Bekir'le buluşmak için zorla izin alan Nesrin, saatler geçmesine rağmen eve dönmemiştir. Lale, Nuri bu yokluğu fark edecek korkusu ile kıvranırken, köyde de Bekir'in Nesrin'i kaçırdığı söylentisi telaş yaratır.

Ep.8 Her Şey Yolunda

Air Date: 1993-09-19