Sezon 1

Sezon 1 (2021)


Episodes: 10

Star Cast:





Episodes List

Ep.1 Canavarlar Şirketi'ne Hoş Geldiniz

Air Date: 2021-07-07

Tylor Tuskmon, hayallerindeki iş olan Korkutuculuk'u yapmak için Canavarlar Şirketi'ne gelince, şirketin artık korkutanları değil, güldürenleri işe alındığını öğrenir. Bunun sonucunda Tylor geçici olarak MIFT'te, yani Canavarlar Şirketi Hizmet Takımı'nda çalışmaya başlar.

Ep.2 MIFT'le Tanışın

Air Date: 2021-07-07

Tylor, MIFT'in tuhaf bir ritüeli sırasında işe başlayınca, bu ilginç iş arkadaşlarıyla aynı ortamda çalışamayacağını düşünür. Ancak acil bir durum ortaya çıkınca MIFT harekete geçer ve Tylor bu tuhaf takıma az da olsa saygı duymaya başlar.

Ep.3 Hasarlı Oda

Air Date: 2021-07-14

Bir insan bebeğin odasına bir Şakacı tarafından hasar verilince, Tylor, MIFT'le ilk iş tecrübesini edinir. Oda tamir edilirken, Mike ve Sulley'nin bir insan bebeğe göz kulak olması gerekir.

Ep.4 Büyük Wazowskiler

Air Date: 2021-07-21

Mike'la iyi anlaşabilmeyi umut eden Tylor, geleneksel Canavarlar Şirketi Bowl-off-a-thon'da Mike'ın takımında olabilmek için MIFT'e katılır... ancak sonrasında MIFT'teki herkesin bovlingde berbat olduğunu görür.

Ep.5 Örtbas

Air Date: 2021-07-28

Fritz tatile gidip yetkiyi Duncan'a bırakınca MIFT bir elektrik kesintisine neden olur ve bunu soruşturması için şirkete bir müfettiş gönderilir.

Ep.6 Makine

Air Date: 2021-08-04

Fritz'in bütçe kesintisinden ötürü birini kovmak zorunda olduğu gün Tylor MIFT'in ev sevdiği makineyi bozar ve işini tehlikeye atar. Bu sırada Mike, Canavarlar Şirketi'nin moralini artırmaya çalışır.

Ep.7 Sevimli Dönüşler

Air Date: 2021-08-11

Tylor, şirketten sürülen "Sevimli Karadam"ın yanlışlıkla Canavarlar Şirketi'ne dönmesine neden olur. Bunu yaptığı için kendisinin de sürüleceğini düşünür ve bu durum fark edilmeden onu geri göndermeye çalışır. Bu sırada Val, Karadam'ın neden sürüldüğü hakkındaki sırrı araştırır.

Ep.8 Minik Canavarlar

Air Date: 2021-08-18

Tylor, Canavarlar Şirketi'nde yapılan Minik Canavarlar Günü'nde Bayan Flint'in kızıyla eşleşince Şakacılık'a terfi etme şansı bulur. Acaba Tylor onu güldürebilecek mi?

Ep.9 Kötü Saç Günü

Air Date: 2021-08-25

Şakacı olma hayalinden vazgeçen Tylor, mükemmel bir MIFTçi olmaya karar verir, ama sonrasında eski çalışan David'in saçını kaybeder ve MIFT ekibi fark etmeden onu bulması gerekir.

Ep.10 Kahkaha Peşindeyiz

Air Date: 2021-09-01

Tylor hayallerine ulaşır ve Şakacılık'a terfi eder... ancak MIFT'ten ayrılacağı için üzülür. Bu sırada Mike ve Sulley'ye daha fazla kahkaha gücü üretmeleri söylenir, yoksa şirket kapatılacaktır.