Sezon 1

Sezon 1 (2020)






Episodes List

Ep.1 Episode-1

Air Date: 2020-01-25

Zümrüt Kuloğlu (Ceren Yılmaz) Nevşehir’in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu’nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır. Zümrüt’ün annesi Ülfet (Hatice Aslan) halinden sürekli şikayet eden, kızlarını hayırlı bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları peşinde olan bir kadındır. Zümrüt bir yandan onun baskılarıyla başa çıkmaya uğraşırken diğer yandan Demirkanların varislerinden Adil Demirkan'ın (Umut Karadağ) evlenme teklifini annesinden gizlemeye çalışmaktadır. Ne var ki Ülfet bunu öğrenecek ve kızını nikah masasına oturtmak için bin bir çeşit oyuna başvuracaktır. Zümrüt ise her şeye rağmen direnecektir. Çünkü yüreğini kavuran bir sır vardır. Zümrüt, Demirkanların Suriye’de şehit düşen torunu Serhat’a (Alp Navruz) aşıktır. Ve bu aşk küle dönmüştür.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2020-02-01

Düğün yeri alev alevdir... Serhat’ın dönüşü Zümrüt’ü darmadağın etmiştir. Serhat’ın da yüreği yangın yeridir. Serhat’ın dönüşüyle bayram yaşayan Demirkan Ailesi ise başlarına gelecek büyük felaketlerin farkında değildir. Faili meçhul bir cinayete kurban giden Adil’in beklenmeyen ölümü herkesi perişan eder. Kurduğu hayallerin suya düşeceğinden korkan Ülfet karalar bağlar...

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2020-02-08

Serhat’ın Zümrüt’le evleneceğini açıklaması Demirkan Konağı’nı temellerinden sarsmıştır. Kurduğu oyunun son anda bozulmasını hazmedemeyen Abbas, Zümrüt’ü hiç beklemediği bir yerden yaralamaya hazırlanmaktadır. Azimet’in ise içine büyük bir şüphe düşmüştür. Serhat’la Abbas arasındaki savaş holdingde de bütün hızıyla sürerken Serhat arka arkaya yaptığı hamlelerle Abbas’ı köşeye sıkıştırır.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2020-02-15

Abbas kafasındaki şüphelere bir cevap bulmak için Ülfet ve Meliha’nın kapısını çalar. Sonuçta eline geçen şey onu bile şaşırtacaktır. Saniye’nin her geçen gün Serhat’a daha fazla yakınlaşması ise Zümrüt’ü büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2020-02-22

Abbas, Serhat’tan sonsuza dek kurtulmak için yeni bir plan yaparken kaldıramayacağı kadar ağır bir darbe yiyeceğinden habersizdir. Bunun sonuçları sadece Abbas’ı değil tüm Demirkan Konağı’nı darmadağın edecektir.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2020-02-29

Latif’in itirafıyla Demirkan Konağı’ndaki tüm dengeler alt üst olmuştur. Azimet’in Saniye ile ilgili düşüncelerini öğrenen Abbas bunu kendi lehine çevirmek için sinsi bir plan yapar. Safını açık açık ilan eden Azimet de Zümrüt’ü yaralamak için hiç vakit kaybetmeyecektir.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2020-03-07

Demirkan Ailesi’ne savaş açan Kudret’in ise Suhandan’ı teslim etmeye hiç niyeti yoktur. Tam her şey bitti derken Özgüç Konağı’na adım atan biri tüm hesapları değiştirecek bir teklif yapar. Akan kanı durduracak bu teklifin bedeli de büyük olacaktır. Rüstem’in Nezaket hakkında öğrendikleri canını çok sıkar. Ancak Kuloğlu Ailesi’ni bundan büyük dertler beklemektedir. Olaylar Kudret ve Serhat’ı bir kez daha karşı karşıya getirecektir.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2020-03-14

Özgüçlerin hain planlarından habersiz olan Demirkanlar düğün alanında yerlerini alırlar. Suhandan’ı evlilikten vazgeçirmeyi başaramayan Serhat ise sessiz ve derinden bir hazırlığın içerisindedir. Serhat, Zümrüt’e karşı yumuşayacak mıdır? Özgüçlerin kurduğu tuzağa kimler düşecektir? İki aile arasındaki gerilim kimlere zarar verecektir?

Ep.9 9. Bölüm

Air Date: 2020-03-21

Özgüçler konağında hapis tutulan Suhandan’sa artık dayanamıyordur. Ama onu kurtaracak kimse yoktur... Suhandan gözünü karartır. Hayatı pahasına da olsa o konaktan kaçacaktır. Her şey içinden çıkılmaz bir hâl alırken tüm Demirkanlar nefesini tutmuş, Serhat’ın onları kurtarmasını bekliyordur... Serhat bir kez daha toprağın altından çıkıp, küllerinden doğabilecek midir? Zümrüt büyük aşkı için verdiği savaşı kazanabilecek midir?