Episodes List

Ep.1 27. Bölüm

Air Date: 2022-02-18

Sokağın Çocukları, Suriye’de tehlikeli bir maceraya çıkar. Kardeşini kaybeden Malik bunu öğrenince intikam hazırlıklarına başlar, Onur da bu yüzleşmeden kaçmayacaktır. Azad’ın köyünde çıkan çatışma, Onur Cemal ve Yusuf’u, hiç beklemedikleri bir yere, varlığından kimsenin haberdar olmadığı bir hapishaneye sürükler.

Ep.2 28. Bölüm

Air Date: 2022-02-18

Onur ve diğerleri, hapishanenin işkencelerle dolu korkunç yüzüyle tanışır, cezaevi müdürünün gözü onların üzerindedir. Dışarıdaki çete üyeleri Onur’u kurtarma peşindeyken, Suriye’deki gücünü pekiştiren Malik de hapishaneyi bulmaya çalışıyordur. Cezaevi avlusu ise gittikçe tehlikeli bir hale geliyordur.

Ep.3 29. Bölüm

Air Date: 2022-02-25

Müdür, Onur’a ajanlık yapması için baskıyı artırır fakat Onur direnir, yine de Müdür’ün elinde bir koz daha vardır. Onur, koğuşa geri dönünce müdürün odasında gördüğü mektuptan Sami’ye bahseder. Dışarıya haber göndermek için bu zarfı ele geçirmelidirler. Koğuşlardaki gruplar, birbirine gittikçe daha da bileniyordur. Bu sırada mahallede Malik'i öldürme çabaları başlar.

Ep.4 30. Bölüm

Air Date: 2022-02-25

Geçen bölüm finalinde Sami’nin öldürdüğü cesedin bulunmasıyla açılırız. Banyo önünde bir kaos hakimdir. Sami fırsattan istifade cinayet silahını bir Nusra’lı mahkûmun cebine yerleştirir. Bu hamle, koğuştaki örgütleri birbirine düşürür, herkes savaş hazırlığına başlar. Cinayet işlemek planda olmadığı için Onur’la Sami’nin arası açılır. Cesetle birlikte dışarı gönderilen mektup ise, cesedi yıkayan kişi tarafından bulunur.

Ep.5 31. Bölüm

Air Date: 2022-03-09

Cezaevinde bir kaos başlar. Hakimi’nin hedefinde bu sefer Onur vardır. Fazıl’ın amcasına karşı yaptığı hamle ise büyük bir yüzleşmeyle sonuçlanır.

Ep.6 32. Bölüm

Air Date: 2022-03-18

Cezaevindeki karışıklık, yönetimin sıkı uygulamalar getirmesine neden olur. Fazıl yavaşça gücü eline geçiriyordur. Hapishanedeki karışıklığın önüne geçemeyeceklerini anlayan müdür, bir karar alır. Bu karar, Onur için hem bir fırsat hem de bir risktir.

Ep.7 33. Bölüm

Air Date: 2022-03-25

Çetenin, müdürün ailesini kurtarması sayesinde Hacı, tahliye günü firarlara izin verilmesini talep eder. General, diplomatlarla son anlaşmanın protokolünü imzalarlar. Birleşmiş Milletler, Hakimi ve Hacı’nın tahliyesini yönetmek ister. Tahliye günü yaklaştıkça dengeler değişir.

Ep.8 34. Bölüm

Air Date: 2022-04-01

Dışarıda firar, içeride ise isyan planları vardır. Cezaevinde gerilim gittikçe artar. Fazıl’ın generale baskısıyla işlemler hızlansa da kaçınılmaz çatışma gerçekleşir, ortalık savaş alanına döner. Çatışma sonunda Onur ve Fazıl karşı karşıya gelir. Artık her şeyin sonu gelmiştir.